Precis Digital - Tjenester

Våre tjenester


Våre team med eksperter innen digital forbrukeratferd, markedsføring, web-utvikler, statistikk og data-analyse står klare til å ta din bedrift til nye høyder!
  • Filter:
  • Alle
  • Digital Markedsføring
  • Måling
  • Data Science
  • Other
Vis mer

Samarbeid med de beste

Vi holder oss oppdatert med relevante sertifiseringer.


Dette sier våre kunder om oss

Vi er veldig fornøyde med resultatene. De satte våre forretningsmål inn i handling, og leverte på en utrolig måte.

Visma
For å kunne levere de beste løsningene behøver vi de beste menneskene. Vi er en ung og energisk organisasjon med et bredt spekter av erfaring i alt fra digital markedsføring og økonomi, til statistikk og statsvitenskap. Vi investerer tungt i vår data behandlingskapasitet, noe som danner bakgrunnen for at noen av oss har erfaring fra matematikk, informatikk, og teoretisk fysikk. Dette i tillegg til at vi tiltrekker oss topp-talent fra globale markedsledere som Google og LinkedIn. Som eksempel kan nevnes at åtte av oss har arbeidet innen forskjellige funksjoner i Google. Vi mener at vårt allsidige team gjør oss i stand til å fatte smartere og bedre beslutninger.

Phonehouse
Vårt samarbeid har fungert veldig bra og har vært uten friksjon. De kommuniserer godt, hører etter, og er veldig kompetente. Det er ikke bare mye snakk, de får ting til å skje.

Klarna
Sertifiseringen gis til selskaper som viser gode evner innen bruk ag Googles produkter. Deres forretningsførsel er god, deres kunder er fornøyde, og de benytter seg av retningslinjene gitt av Google.

GOOGLE / Partner Site

Kontakt oss!

Tusen takk!

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig!

Beskjeden ble ikke levert

Det oppstod et problem når vi prøvde å sende din beskjed. Vennligst prøv senere eller ring oss på +47 9221 8684.