Teknologi - Precis Digital

INNOVASJON


Vi investerer tungt i egen teknologi for å definere morgendagens digitale markedsføring. Her kan du lese mer om våre verktøy og noen av våre ansattes patenter innen området.

BUDOPTIMERING

Gjennom statistisk modellering kan vi beregne ulike kanalers forventede prestasjon ved hvert gitte tidspunkt. Her justerer vi for alle relevante dimensjoner (tid, enhet, geografi, etc.). Dette muliggjør et oppsett som til en hver tid optimerer markedsføringen, og der den sanne verdien av hver betalte interaksjon kan beregnes – innen at den faktisk forekommer.

KEYWORD MINING

Vi gjennomfører dyptgående analyser av søketermer slik disse relateres til våre kunders annonsering, hjemmeside, og konverteringer. Dette gir oss innsikt i hvordan vi kontinuerlig kan forbedre målrettingsmetoder og bud for eksisterende søkeord, samt utvide kampanjer med nye søkeord.

ANNONSEOPTIMERING

Utover vanlige A/B-tester anvender vi oss av algoritmer som optimerer og vurderer annonser, samtidig. Dette innebærer at vi ikke bare kan teste annonser kontinuerlig, vi kan også vise de best presterende annonsene så ofte som mulig under en gitt tidsperiode.

Gathering and Organizing Content Distributed via Social Media

Under sin tid på Google fant Partner Kristoffer Olofsson opp et system for innsamling av innholdsdata på sosiale medier. På denne måten kan man på en strukturert måte indikere interessekategorier for å anvende i annonsering.

Les mer om patenten...

Systems and methods for associating data with advertisements

Vår CEO Christoffer Lötebo skapte, sammen med sin tidligere kollega Filip Lidman, dette patentet da de arbeidet for Google. Patentet presenterer en løsning for å eksakt måle og kategorisere brukerens interesser basert på interaksjonsdata fra sosiale medier, noe som senere kan brukes for å oppnå økt relevans i annonseringen.

Les mer om patenten...

Vi vil høre fra deg!

Ikke nøl med å kontakte oss dersom dette vakte din interesse. Vi elsker teknologi og spesielt hvordan den kan brukes for å ta bedrifter til nye høyder. Fyll ut kontaktskjemaet nederst, så sees vi over en kaffe for å prate teknologi!

Samarbeid med de beste

Vi holder oss oppdatert med relevante sertifiseringer.


Kontakt oss!

Tusen takk!

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig!

Beskjeden ble ikke levert

Det oppstod et problem når vi prøvde å sende din beskjed. Vennligst prøv senere eller ring oss på +47 9221 8684.