Matsmart Case - Precis Digital

Matsmart


Synergieffekter mellom digitale kanaler

Synergieffekter mellom digitale kanaler

BAKGRUNN

Matsmart er en ung bedrift som bidrar til ansvarlig og miljøvennlig håndtering av matavfall i samfunnet. Ved å kjøpe overskuddsvarer fra leverandører, kan Matsmart selge matvarer på nett med opp til 90% reduksjon i prisen. Precis Digital ble hyret til å generere bærekraftig og lønnsom markedsføring og trafikk til nettbutikken.

RESULTATER

Precis Digital tok over Matsmart sin digitale markedsføring i desember 2014, og i dag representerer de digitale kanalene 38% av bedriftens samlede inntekter. I tillegg holdt lønnsomheten seg bra, og er i dag 57% høyere enn det opprinnelige målet. En annen viktig vekstfaktor har vært den granulært målrettede annonseringen på Facebook, som sammen med Google AdWords har resultert i svært bra synergieffekter. Siden Precis Digital tok over annonseringen på Facebook, har inntektene fra denne kanalen vokst med 745% mens lønnsomheten har holdt seg.

SUKSESSFAKTORER

  • En viktig del av å finne nytt vekstpotensiale har vært å levere presise søkeordsanalyser, som legger grunnlaget for den granulære kampanjestrukturen. Precis Digital har siden oppstartsarbeidet kontinuerlig lagt til nye søkeord for utvidet rekkevidde.
  • Proaktiv bruk av nye kampanjetyper og avanserte budgivningsmetoder har vært brukt for å sikre skreddersydd kommunikasjon mot brukerne, avhengig av hvilken del av kjøpsprosessen de befinner seg i.
  • En aktiv utvidelse til nye digitale kanaler har økt rekkevidden ytterligere og generert nytt vekstpotensiale.
  • Smart bruk av retargeting har levert større lønnsomhet og effektiv overbevisning av nye kunder.

 

Du kan lese mer om Matsmart på deres hjemmesider, og du kan holde deg oppdatert via Facebook og LinkedIn.

38%
av totalinntekt kommer fra annonsering
57%
høyere lønnsomhet
+745%
omsetning fra Facebook

Ulf Skagerström, Co-founder & Partner, Matsmart Scandinavia AB

Vi hadde hørt mye bra om Precis Digital og hadde derfor høye forventninger til samarbeidet vårt. De forventingene ble overgått gang på gang og vi er veldig imponerte. Dyktige, raske og proaktive. Dessuten er de j*vlig hyggelige og bra folk. We like!

Kontakt oss!

Tusen takk!

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig!

Beskjeden ble ikke levert

Det oppstod et problem når vi prøvde å sende din beskjed. Vennligst prøv senere eller ring oss på +47 9221 8684.